O nas

Smo specializirano podjetje za obnovo turbin. Delo opravimo strokovno in hitro.Uporabljamo rezervne dele kvalitetnih svetovnih proizvajalcev (Melett, TurboInternational). Brezplačno svetujemo. Za kvaliteto naših produktov in servisnih storitev jamčimo z enoletno garancijo!

Turboservis

Glavna dejavnost našega podjetja je obnova turbinskih polnilnikov.Turbine obnavljamo na dva načina - z zamenjavo ležajev in tesnil ter z zamenjavo celega turbinskega jedra (odvisno od poškodovanosti notranjih delov jedra). Uporabljamo rezervne dele kvalitetnih svetovnih proizvajalcev (Melett, TurboInternational).Vsa jedra so testirana in balansirana na VSR balansirnem stroju, ki omogoča balansiranje turbinskega jedra do hitrosti 200.000,00 obratov na sek.

Ker se zavedamo, da je čas denar, skušamo storitev opraviti čim hitreje - stranka lahko obnovljeno turbino odpelje že v roku dveh ur. Za tiste , ki so od nas bolj oddaljeni, poslujemo tudi preko pošte.Stroški poštnine so minimalni, prihranen čas pa velik. Turbino stranki obnovljeno po pošti pošljemo še isti dan. V primeru, da turbo polnilnik ni možno obnovit, vam ponudimo tovarniško obnovljene ali nove turbo polnilnike po ugodnih cenovnih in plačilnih pogojih. Možnost nadomestnega vozila.

Avtoservis

Hitri servis - menjava olja, filtrov, svečk, zavor.

Prodaja turbopolnilnukov

Ponujamo vam nove originalne turbo polnilnike, ki so enakovredni turbo polnilnikom v prvovgradnji.
V ponudbi pa imamo tudi obnovljene turbo polnilnike obnovljene z tovarniško sestavljenimi turbinskimi sredicami.Za podrobnejšo ponudbo turbo polnilnikov pokličite ali pošljite elektronsko pošto.

Prodaja glav motorja

Glave motorjev za vse vrste osebnih in tovornih vozil po ugodnih cenah.Po dogovoru vam prodamo obnovljene ali nove glave motorjev.Možna je obnova vaše motorne glave.Potreben predhodni dogovor.
Nove motorne glave dobavljive od 1 do 14 dni. Garancija na vse eno leto.

Avtodeli

Naša trgovska dejavnost obsega zaganjače, alternatorje in kompresorje klime, tako originalne kot cenejše aftermarket dele. Nudimo tudi obnovljene originale, ki so obnovljeni z originalnimi rezervnimi deli, tako je kvaliteta enaka originalu, cena pa dosti nižja.

Za več informacij in brezplačno posvetovanje nas pokličite na telefon: 070 314 952  ali pa nam pošljite e-mail: info@avto-bezlaj.si

51OlSm5d.jpg
SIuqZxa8.jpg
HKAYGfNB.jpg

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!